برنج

تاریخچه برنج

برنج ، غلات نشاسته خوراکی. تقریباً نیمی از جمعیت جهان ، از جمله تقریباً تمام آسیای شرقی و جنوب شرقی ، کاملاً به برنج به عنوان یک غذای اصلی وابسته هستند. 95 درصد محصولات برنج جهان توسط انسان ها خورده می شود.

گیاه برنج کشت شده ،ارتفاع آن تا حدود 1.2 متر (4 فوت) رشد می کند. برگهای آن طولانی و صاف است ، و خوشه آن ، یا گل آذین ، از گلهای دارای مارپیچ تشکیل شده است که میوه و یا دانه تولید می کنند.

بسیاری از فرهنگ ها شواهدی از کشت زودرس برنج از جمله چین ، هند و تمدن های جنوب شرقی آسیا دارند. با این حال ، اولین شواهد باستان شناسی از مرکز و شرق چین آمده و به 7000-5000 سال قبل از میلاد می رسد. به استثنای نوعی بنام برنج کوهستانی ، این گیاه در زمینهای غوطه وری در دشتهای ساحلی ، دلتای جزر و مدی و حوضه های رودخانه ای مناطق گرمسیری ، نیمه قطبی و معتدل پرورش می یابد. بذرها در تختخوابهای آماده کاشته می شوند و هنگامی که نهال ها 25 تا 50 روز قدمت دارند ، به مزرعه پیوند داده می شوند ، که توسط لاین ها از هم جدا شده اند و زیر 5 تا 10 سانتی متر (2 تا 4 اینچ) آب فرو رفته است. در طول فصل رشد غرق باقی مانده است.

هسته برنج برداشت شده ، معروف به برنج  توسط پوسته محصور شده است. فرز ها معمولاً هر دو لایه پوسته و سبوس هسته را از بین می برند ، و گاهی اوقات از پوشش گلوکز و تالک استفاده می شود تا هسته به پایان برسد. برنجی که برای از بین بردن تنها پوسته ها به نام برنج قهوه ای فرآوری شده است ، حاوی حدود 8 درصد پروتئین و مقادیر کمی از چربی ها است و منبعی از تیامین ، نیاسین ، ریبوفلاوین ، آهن و کلسیم است. برنج هایی که برای از بین بردن سبوس نیز آسیاب می شوند به آن برنج سفید نیز گفته می شود و از نظر مواد مغذی بسیار کم می شود. وقتی برنج سفید بخش عمده ای از رژیم را تشکیل می دهد ، خطر ابتلا به بری بری وجود دارد ، بیماری ناشی از کمبود تیامین و مواد معدنی. برنج سفید سبزی قبل از آسیاب برای حفظ بیشتر مواد مغذی فرآوری می شود و برنج غنی شده دارای آهن و ویتامین های گروه B است که به آن اضافه می شوند. برنج را با جوش پخته می کنیم. به تنهایی و در انواع بسیار زیادی سوپ ها ، غذاهای جانبی و غذاهای اصلی در غذاهای شرقی ، خاورمیانه و بسیاری غذاهای دیگر خورده می شود.

برای خرید برنج ایرانی اینجا کلیک کنید.

فرآورده های فرعی آسیاب ، از جمله سبوس و پولیش برنج (سبوس ریز پودر و نشاسته ناشی از پولیش) ، به عنوان خوراک دام استفاده می شوند. روغن از سبوس هم برای مواد غذایی و هم برای مصارف صنعتی فرآوری می شود. برنج شکسته در دم کرده ، تقطیر و در تولید نشاسته و آرد برنج استفاده می شود. قلاب ها برای سوخت ، مواد بسته بندی ، سنگ زنی صنعتی ، تولید کود و در ساخت ماده شیمیایی صنعتی به نام فورفورال استفاده می شود. نی برای خوراک ، ملافه های دام ، خارش سقف ، تشک ، پوشاک ، مواد بسته بندی و جاروها استفاده می شود.

کشورهای اصلی تولیدکننده برنج عبارتند از چین ، هند ، ژاپن ، بنگلادش ، اندونزی ، تایلند و میانمار (برمه). سایر تولیدکنندگان مهم ویتنام ، برزیل ، کره جنوبی ، فیلیپین و ایالات متحده هستند. در اواخر قرن بیستم ، برنج جهانی سالانه به طور متوسط ​​بین 800 میلیارد و 950 میلیارد پوند و به طور متوسط ​​حدود 358 میلیون هکتار (145 میلیون هکتار) کشت می شد.

Rate this post
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *