برنج نیم دانه چیست ؟

برنج نیم دانه اصیل ایرانی

برنج نیم دانه چیست ::: همه ما اسم برنج نیم دانه را شنیده ایم و یا در مغازه های فروش برنج ایرانی دیده ایم ،

شاید برای شما هم سوال شده باشد که برنج نیم دانه چیست و چطوری به وجود می آید و

یا چه مصارفی میتواند داشته باشد و از چه کیفیتی برخوردار است ؟

پس از برداشت برنج و رفتن به کارخانه شالیکوبی مرحله جدا کردن شلتوک و سپس سفید کردن برنج اتفاق می افتد

برنج بعد از پوست گیری وارد دستگاه مخصوصی برای سفید شدن میشود که دارای یک کاردک

برای سایش برنج و سفید کردن آن می باشد ، برنج در این دستگاه

بر اثر سایش سفید و شیشه ایی میشود.

در حین سایش برخی از دانه های برنج که از مقاومت کمتری برخوردار هستند دچار شکستگی میشوند .

در مرحله بعد این دانه های شکسته توسط الک از برنج های دیگر جدا میشوند.

و داخل کیسه های جدا به عنوان برنج نیم دانه بسته شده و روانه بازار میشوند.

از نظر طعم و بو برنج نیم دانه فرقی با برنج اصلی خود که از آن به دست آمده ندارند ،

یعنی اگر نیم دانه از برنج مرغوبی بوده جز ظاهر تمامی خواص برنج مرغوب و درجه یک

را خواهد داشت ، با این تفاوت که قیمت برنج نیمه دانه از قیمت برنج ایرانی کمتر می باشد.

موارد مصرف برنج نیم دانه

از برنج نیم دانه میتوانید در غذاها و انواع دسرها و سوپ ها استفاده کرد

یکی از دسرهای مورد علاقه ایرانی شله زرد می باشد

که تهیه آن از برنج نیم دانه مرغوب بسیار با کیفیت تر از برنج کامل میباشد چون یک دست و نرم می شود.

برای تهیه شیر برنج و سوپ برنج و آش برنج هم میتوانید از برنج نیم دانه استفاده نمایید

تا هم طعم خوبی داشته باشد هم ظاهر خوب

و هم از تمامی خواص برنج بهرمند شده باشید.

 

 

 

 

Rate this post
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *